De leukste blackjack games online op een rij!

De leukste online blackjack games van dit moment hebben wij voor je geselecteerd! In online casino's zijn veel blackjack games te vinden. Je zult verstelt staan in hoeveel verschillende varianten de traditionele blackjack game online wordt aangeboden.

Voor gunstige winkansen kies je een online blackjack game waarbij een laag aantal stokken kaarten gebruikt wordt. Online blackjack games waarbij je hoog kunt inzetten en veel kunt verdubbelen zijn de online blackjack games met de hoogste winkansen, maar ook veel kunt verliezen, dus pas op.

Bonussen kunnen de winkansen vergroten en maken een online blackjack game bovendien leuker. Winkansen bij online blackjack worden ook vergroot bij online blackjack games waar je vaak mag splitsen.

De leukste blackjack games zijn die met hoge winkansen en veel extra's. Wij hebben de leukste blackjack games en beste winkansen geselecteerd op deze pagina.

De populairste en leukste blackjack games met hoge winkansen!

Double Exposure

Double Exposure

Deze online blackjack game heeft een groot voordeel: beide kaarten van de dealer worden getoond aan de speler. Een groter inzicht in de kaarten van de dealer vergroot je winkansen. Deze online blackjack game heeft nog een voordeel: de speler wint bij gelijk blackjack, ook gunstig voor de winkansen.

De maximale inzet bij deze online blackjack game is 200, wat ook gunstig is voor de winkansen. Verdubbelen mag alleen bij een totaal waarde van 9-11 van de eerste 2 kaarten. De overige spelregels zijn gelijk aan die van de traditionele blackjack game.

Big 5 Blackjack

Big 5 Blackjack

Deze variant op de online blackjack game wordt gespeeld met 5 stokken kaarten. Verdubbelen kan na het splitsen en bij iedere totaal waarde van de kaarten. Deze voordelen verhogen de winkansen. De maximale inzet bij deze online blackjack game is 200. Er mag meerdere keren gesplitst worden en je kunt na de eerste deelronde opgeven wanneer je denkt geen goede winkansen te hebben. Big 5 blackjack is een van de leukste blackjack games omdat je winkansen groter zijn dan bij de traditionele blackjack game.

Spanish 21 Blackjack Gold

Spanish 21 Blackjack Gold

Dit is een van de leukste blackjack games omdat deze online blackjack game erg uitgebreid is en te winkansen hoog zijn. Er zijn op diverse manieren bonussen te verdienen wat uniek is voor een blackjack game. Daarnaast is het mogelijk meerdere malen te verdubbelen en meerdere malen te splitsen zodat de winkansen verhoogt kunnen worden.

Bij deze online blackjack game is het ook mogelijk op te geven, zelfs nadat je verdubbelt hebt. Bij deze blackjack game geldt een maximale inzet van 200. Het enige nadeel van deze online blackjack game is dat er gespeeld wordt met 8 stokken kaarten. Maar door alle extra's aan deze blackjack game is de winkans absoluut erg hoog. Spanish 21 Blackjack Gold is met recht een van de leukste blackjack games van dit moment!